Kaisergasse 90
Laa, BURGENLAND 8401
Austria
Barcelona trøjer

Atletico Madrid led et hårdt 3-0 hjemme-nederlag i lørdag aften s Madrid derby, men træneren Diego Simeone mente hans side blev slået så snart Cristiano Ronaldo s 71. minut straffespark gjorde det 2-0.
En klar start til anden halvdel foreslog Los Rojiblancos kunne montere et comeback, men spotsparket viste sig at være det dødelige slag og dortmund trøjer Real Madrid kunne tilføje en tredjedel før fuldtid.
Efter straffen kunne vi ikke klare fiorentina trøjer det, sagde den argentinske træner til Movistar + bagefter.
Vi spillede bedre i anden halvleg og vi spillede højere op på banen [end i første halvdel], vinder den anden bold oftere.
Men efter Cristiano [Ronaldo] s straf blev alting vanskeligere.
Spurgte hvad han og Atletico kan tage væk fra tabet, forklarede Simeone, at 3-0-omvendt skulle give ekstra motivation for at blive bedre.
Dette nederlag skal presse os til at forbedre, sagde han.
Nederlaget gør ondt for os alle, ligesom hos Atletico er vi alle en.
Med hensyn til den argentinske taktik afslørede han, at han havde til formål at sætte sin side op i et velkendt system, hvor Koke spillede centralt.
Koke spillede som han altid gør, og der var ikke meget af en ændring i systemet, blev journalister fortalt efter kampen.
Der er lidt tid for Los Colchoneros at dvæle på dette nederlag, med juventus trøjer en Champions League-kamp mod PSV Eindhoven, der kommer op onsdag aften.