My Profile

Profile Avatar
KinaWebb540
Fasanenstrasse 78
Hamburg Ohlsdorf, HH 22335
Germany
040 45 80 77 http://www.travelstobhutan.com/
Barcelona drakt


Tottenham Hotspur-lederen Mauricio Pochettino har signert en ny kontrakt, og han forplikter seg til klubben til 2021.
Pochettino, 44, hadde tre år igjen på sin nåværende avtale, men for to uker siden at han hadde muntlig avtalt en toårig forlengelse.
Den tidligere Argentina-internasjonalen ble med på Spurs fra Southampton i løpet av sommeren 2014 og ledet klubben til League Cup-finalen og en femteplass i sin debut sesong.
Denne termen har han etablert Spurs som en stor styrke i Premier League, og de er på kurs for å fullføre andre etter mestere Leicester City - deres beste ligafinish siden 1962-63.
Pochettino snakker om å bygge et dynasti på Spurs til fotballdrakter rivaler Sir Alex Ferguson s 26 år på Manchester United, og han reiterte at klubben har alt på plass for fremtidig suksess.
Jeg kan ikke være lykkeligere å signere denne nye kontrakten, sa Pochettino. Det var en enkel beslutning for min coaching-stab og jeg tror vi kan føle verdsettelsen av alle her.
Vi har et godt år, og vi tror vi har et langsiktig prosjekt og en stor tro på at vi kan oppnå noe for fremtiden.
Supporterne er utrolige, vi har samlet en stor gruppe spillere med stort potensial som kan bli enda bedre, mens barcelona drakt de fasilitetene vi må jobbe i er i verdensklasse.
Vi har også en utrolig ny stadion som ser frem til å spille en side som er verdig til å spille i et spennende nytt spillested.
Klubben har alle ingrediensene til å fortsette å utfordre på toppen av både Premier League og Europa, s historie.
Tottenhams leder Daniel Levy la til: Vi har sett Mauricio gi en enorm ånd og etos til klubben vår og omfavner den angripende spillestilen.
Han har bygget en gruppe ungdommer og erfaring og denne sesongen har vi sett på høyeste nivå - ganske sublime til tider.
Alle på klubben er glade for at han har avtalt en utvidet kontrakt, og vi ser alle frem til å jobbe med ham i kommende sesong. Jeg vet at han er like ambisiøs for klubben som vi alle er.
Førstegangs coaching-stab på Jesus inter milan drakt Perez, Miguel D Agostino og Toni Jimenez har også avtalt kontraktstillstramninger.



CarinaTin fotbollströjor barn ShannonBa
AidaPride fotbollströjor barn TEXKaylen
MarionBro Günstige fußballtrikots LavadaGye
HeatherSt Fodboldtrøjer OscarSpau
TerrellMc billige fotballdrakter MagnoliaC
LucianaLn Günstige fußballtrikots Gailldkqk

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.