My Profile

Profile Avatar
Brenton
41 High Street
Port Arthur, SA 5572
Australia
(08) 8345 7583 http://www.crimsontee.com/dortmund/merino-troeje-2016-35560/
Liverpool trøjer


Med to uger for at gå til Real Madrid på Paris Saint-Germain er der en vis optimisme med deres sejre over Deportivo La Coruna og Valencia, der følger en dårlig sæson generelt, hvor de er ude af LaLiga-sagen og Copa del Rey.
Her er ti grunde til at tro, at Real kan overvinde deres franske modstandere.
1 - Genopdaget måltrussel: De har ramt 11 mål i deres sidste to LaLiga-spil, hvilket tyder på, at de har vendt hjørnet, da de har kæmpet for mål hidtil.
2 - BBC i sidste ende: Slået af skader, endelig kan Zidane regne med sine forreste tre. Cristiano Ronaldo er stadig i fokus, men Bale tilbyder dortmund trøjer mål og hjælper, og de venter stadig på mere fra Benzema.
3 - Keylor Navas, overlevende: Han syntes faldet fyren i bevægelse for at bringe i Kepa, men endnu en gang ser det ud som om han vil holde sit sted i mål med at dealen falder igennem. Samtidig har han chelsea trøjer lavet nogle vigtige blokke.
4 - Kaptajens retur: Sergio Ramos, Real Madrids sjæl siden Lissabon, 2014, vil være egnet til at møde PSG. Han vil være vigtig på banen for hans leg og hans personlighed.
5 - Nacho en garanti: Selvom tabet af Carvajal er vigtigt, har Zidane en erstatning, som han kan stole på for at kunne møde Neymar. Nacho har været den bedste backback denne sæson i mange øjne.
6 - ZZ har været her før: Zidane har taget holdet ud af en krise. Det siges, at Zidane står over for en ny situation, men han overtog et hold, der havde problemer.
7 - Marcelo er tilbage til at være sig selv: Den brasilianske har overvundet en dråbe i form, der ikke kan glemmes, og han giver mere fare ned til venstre.
8 - Kroos og Modric: De er hjertet i Madrid-spillet, og de producerede deres bedste barcelona trøjer fodbold i Mestalla, hvor de kontrollerede spillet.
9 - PSG er allerede blevet slået: PSG er et meget stærkt hold, men de var også farlige i 2015/16 sæsonen, da Madrid gik til Paris og vandt 1-0.
10 - Vægten af ​​historien: Uanset hvor dårligt er Madrid, spiller de aldrig op som død og begravet. Det ville ikke være første gang, at holdet er fattigt i LaLiga og ender med at vinde Champions League.



BrigitteN Billige Fodboldtrøjer ClemmieEd
EpifaniaE fotbollströjor BillCerva
RufusMaca Fodboldtrøjer MindyMeac
RachaelKo fotballdrakter FosterLit
MeiGartre Fodboldtrøjer Børn NormanTau
CGDMartin maglie calcio bambino ArnoldKor

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.