De Naal 197
Den Hoorn, NH 1797 Ax
Netherlands
lazio draktJuventus drakt

Sriwijaya FC klarte å avslutte perioden uten seier i tilfelle Indonesia Soccer Championship A. Ofret er Perseru Serui som ble tvunget til å gå hjem brakte et 0-1-nederlag.
I to tidligere kamper slo Sriwijaya Semen Padang 1-2 og falt Persela billige fotballdrakter Lamongan 2-2. Men den mørke rekorden ble avsluttet takket være et enkelt mål Hilton Moreira på Gelora stadion Sriwijaya, Palembang, onsdag.
Det er ikke lett for Laskar Wong Kito å være glad for sine lojale tilhengere. Widodo Cahyono Putros menn måtte kjempe hardt og vente til det 81. minutt for å bryte dødsfallet.
Verten startet faktisk 12-ukers kamp med aggersif. Sriwijaya prøvde å angripe fra første minutt. Men styrken til de besøkende forsvaret for å gjøre Word Utina et al vanskelig å score mål til halvtime.
Sriwijaya forbli åpen lek i andre halvdel. Men påvirkningen av dem døde vellykket Perseru tilbake linje. Men Sriwijayas kamp og tålmodighet betalte til slutt etter at Moreira gjorde målvakten M Choirun Nasirin, plukket opp ballen fra nettet.
Denne seieren gjør Sriwijaya Liverpool drakt til fjerde plassering med 22 poeng. Men de er fortsatt bak fem poeng fra Arema Cronus som er i første posisjon, og Madura United.
Som for Peseru, gjør dette resultatet dem i posisjon 15 med 12 tall. De er over TNI PS, som er to figurer i drift. PS TNI klarte ikke å kontrollere rangeringer på grunn av å spille 2-2 mot Bali United på Captain I Wayan Dipta Stadium, Gianyar. Selv om de hadde en 2-0 ledelse.
PS TNI vunnet nesten etter at Erwin Ramdadi og Manahati Lestusen brøt i Bali United målvakt. Men verten kan svare gjennom Jeg Made Wirahadi og Nemanja Vidakovic.
Prøv Hamdani Roma drakt Goentara; Mauricio Leal, Fachruddin Wahyudi, Wildansyah, Supardi Nasir; Ichsan Kurniawan, Yu Hyun Koo, Word Utina; Muhammad Ridwan; Alberto Goncalves, Hilton Moreira.
Choirun Nasirin; Jesaja Desnam, Bilibig Dian Mahrus, Sugiono, Henry Njobi Elad; Ronaldo Meosido, Franklin Rumbiak, Boas Atururi, Arthur Bonai; 11 Yoksan Ama; 10 Gakou Amadou.